Wie zijn wij

Wie is OkidO
OkidO is al ruim 40 jaar de specialist in het produceren van duurzame driewielers, tweewielers, steps, bolderwagens en speeltoestellen. Met onze kwalitatief hoogwaardige producten geeft u kinderen een unieke speelbeleving. Door het gebruik van duurzame materialen is het speelgoed van OkidO uitermate geschikt voor intensief gebruik op basisscholen, kinderdagverblijven en recreatieparken. Wij hebben dan ook al geruime tijd een zeer intensieve samenwerking met de betere schoolleveranciers in Nederland. Scholen en instellingen kunnen hun bestellingen ook bij hen plaatsen. Een echte ''OkidO'' is ook aan te raden voor uw eigen kinderen. OkidO staat garant voor kwaliteit, veiligheid, eindeloos speelplezier en vooral lachende gezichten.

Maatwerk
Driewielers, tweewielers, steps en speeltoestellen voor kinderen met een beperking zijn vaak moeilijk te vinden. Wij krijgen regelmatig de vraag of onze producten geschikt zijn voor deze doelgroep. Vaak is een eenvoudige aanpassing voldoende om ook deze kinderen veel speelplezier te bieden. Neemt u gerust contact met ons op als u speciale wensen heeft.

Een echte OkidO voor ieder kind!
Zoekt U een product voor een kind met een lichamelijke of geestelijke beperking dan zijn vaak moeilijk te vinden. Wij krijgen regelmatig de vraag of driewielers geschikt zijn, of geschikt gemaakt kunnen worden voor deze doelgroep. Het unieke van OkidO is dat een eenvoudige aanpassing aan de driewielers en karren vaak voldoende is om ook deze kinderen veel speelplezier te bieden. Heeft U een vraag hierover, twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gedegen advies op maat.